Koken op school

Koken op school

Wij nemen de kinderen mee op reis door de overheerlijke keukens van de wereld

De kinderen leren gezonde gerechten koken en raken bekend met verschillende kooktechnieken. Ons uitgangspunt hierbij is dat alles door de SuperChefs zelf wordt gemaakt. De moeilijkheidsgraad van de lessen wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Na gezellig te hebben gekokkereld zullen wij samen aan tafel zitten om het gerecht te eten en/of je neemt een portie mee om thuis op te eten of te laten proeven.

CookArena brengt kinderen met veel plezier een gezondere levensstijl bij. Koken op school leert kinderen hoe leuk én lekker koken met gezonde en pure producten is!

Wij komen graag bij u op school voor het geven voor een serie kinderkooklessen.

Naast de nodige productkennis leren de kinderen ook verschillende keukentechnieken. Wij stimuleren samenwerken en laten de kinderen zoveel mogelijk zelf doen. In de laatste les presenteren de kinderen een aantal gerechtjes aan docenten en ouders. Na afloop van het lesprogramma worden de deelnemers beloond met een certificaat.

Daarnaast sluiten onze lessen aan op initiatieven als De Vreedzame School en Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG).

Inschrijven Koken op school

Vul je onderstaande gegevens in? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verdere details en onze beschikbaarheid te bespreken.

Naam aanvrager*

Telefoon*

E-mailadres*

Naam school*

Wanneer is de lesperiode ongeveer

Om hoeveel lessen gaat het ongeveer

eenmalige lespakket van 8 lessenpakket van 10 lessenpakket heel schooljaaranders